«Μύρισε» Χριστούγεννα στην Ξάνθη

Η Ξάνθη άρχισε πλέον να μπαίνει στην εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων . Το Κέντρο πολιτισμού του Δήμου ξεκίνησε τις  προετοιμασίες του προκειμένου να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε οι Ξανθιώτες και οι επισκέπτες να γιορτάσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου μέσα σ’ ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο κλίμα και φυσικά πάντα με γιορτινή διάθεση.

Στο εορταστικό κλίμα των ημερών κινείται πλέον η πόλης της Ξάνθης και  εκτός από το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και την Φάτνη στην κεντρική πλατεία θα λειτουργήσει και φέτος στο ίδιο σημείο η Ευχούπολη η οποία θα μαγέψει  μικρούς και μεγάλους.

Η πόλη με τα χίλια χρώματα και τα χιλιάδες λαμπιόνια θα είναι φέτος η Ξάνθη αφού ξεκίνησε πλέον ο νέος και πλουσιότερος στολισμός σε πολλές οδούς της πόλης  αφού η φωταγώγηση με στολίδια  δεν θα περιοριστεί μόνο στην κεντρική οδό.

Τέλος το Κέντρο Πολιτισμού σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς, στον χώρο της «Ευχούπολης», αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης, θα πραγματοποιήσει πολλές εκδηλώσεις και δράσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους ώστε όλοι μαζί να βιώσουν αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων αλλά και να προετοιμαστούν για τον ερχομό του 2020.