Ύψωση ιστού και επίσημης έπαρσης της ελληνικής σημαίας στο παρεκκλήσι του Αγίου Πνεύματος στην Σταυρούπολη Ξάνθης

Αντιπροσωπεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με επικεφαλής τον Διοικητή της. Δαδούδη Κωνσταντίνο την Κυριακή 27 Οκτωβρίου παρέστη στην ύψωση ιστού και επίσημης έπαρσης της ελληνικής σημαίας στο παρεκκλήσι του Αγίου Πνεύματος στη Σταυρούπολη Ξάνθης. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει εξ ολοκλήρου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης και είναι συνέχεια και άλλων παρόμοιων δράσεων.

Ακόμη ένας ιστός με την ελληνική σημαία να κυματίζει, υψώθηκε στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Αγίου Πνεύματος στη Σταυρούπολη Ξάνθης, μετά την περιοχή του Λειβαδίτη.  Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Πυροσβεστικού Σώματος σε μια προσπάθεια εμπέδωσης συνεργασίας πολιτών και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πατέρες της εκκλησίας , ο
Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Νίκος Ευφραιμίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. μανώλης Τσέπελης, ο πρόεδρος της κοινότητας Σταυρούπολης κ. Αναστάσιος Συμεωνίδης ο οποίος στήριξε την όλη προσπάθεια, αντιπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας, καθώς και πλήθος πολιτών. Στον χαιρετισμό του ο Διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης Πύραρχος Δαδούδης Κων/νος τόνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα, στόχο έχει να τονώσει το ηθικό των κατοίκων της ακριτικής αυτής περιοχής λέγοντας χαρακτηριστικά « το οικονομικό κόστος αυτής της πρωτοβουλίας είναι μικρό όμως το ηθικό όφελος είναι τεράστιο».