Συναυλία και κινηματογραφική προβολή από την ΦΕΞ

Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις ετοιμάζει γι’ αυτή την εβδομάδα η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης με την πρώτη να είναι μία συναυλία του συγκροτήματος Furious Three, στην δροσιά της αυλής του λαογραφικού μουσείου το βράδυ της Τετάρτης ενώ το βράδυ της Πέμπτης θα υπάρξει μία ακόμη κινηματογραφική συνεργασία της ΦΕΞ με την ΕΛΜΕ Ξάνθης με μία ακόμη προβολή ταινίας στο λαογραφικό μουσείο Ξάνθης

Το νεανικό μουσικό σχήμα Furious three θα φιλοξενήσει στην αυλή του λαογραφικού μουσείου στις 9 το βράδυ της Τετάρτης η ΦΕΞ. Πρόκειται για ένα νεανικό συγκρότημα το οποίο ιδρύθηκε μόλις πέρυσι στην Θεσσαλονίκη και αποτελείται από τους Μάνο Μπαρκάτσα, Γιάννης Κρητσωτάκη και Σπύρο Μαγουλά που εμφανίζονται από trio μέχρι quintet, στα βήματα των Chicago Underground.

Για την Πέμπτη το βράδυ στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας που είναι αφιερωμένη στο ραδιόφωνο η ΦΕΞ σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Ξάνθης θα παρουσιάσουν μία ακόμη ταινία στην πολιτιστική τους συνεργασία με τίτλο «Κάτι Παίζει και τις Πέμπτες  στο Μουσείο». Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο λαογραφικό μουσείο στις 9 το βράδυ.