Σιγή ιχθύος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τον συνδυασμό «Αγάπη για την Ξάνθη μας»

Τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες που έδωσαν ένα βήμα σε νέους ανθρώπους για να εκφράσουν αυτό που οραματίζονται για την πόλη εξέφρασε ο συνδυασμός Αγάπη για την Ξάνθη μας με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαχρόνη. Ωστόσο όπως σημειώνει ο κύριος Σπανίδης την επόμενη περίοδο θα τηρηθεί σιγή ιχθύος έως ότου οι σύμβουλοι καταλάβουν τα έδρανα στο δημοτικό συμβούλιο.

Αμεροληψία και διαφάνεια ευχήθηκε στην νέα δημοτική αρχή ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Σπανίδης εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του συνδυασμού Αγάπη για την Ξάνθη μας σε όλους τους πολίτες που έδωσαν  την ευκαιρία σε νέα άτομα να εκφράσουν το όραμά τους.

Μπορεί το νέο δημοτικό συμβούλιο να αναλαμβάνει καθήκοντα από την πρώτη  Σεπτέμβρη παρόλα αυτά ο συνδυασμός δεν επαναπαύεται αλλά προετοιμάζεται για τα καθήκοντά του, τηρώντας ωστόσο σιγή ιχθύος ενόψει του καλοκαιριού και της επικείμενης εκλογική αναμέτρηση.

Σίγουρα ο ρόλος του κάθε συμβούλου και της κάθε παράταξης σε αυτό το νέο δημοτικό συμβούλιο είναι καθοριστικός αφού εκλείπει πλέον η μονοκρατορία του πλειοψηφούντος συνδυασμού και αυτό που αναζητείται είναι συναινέσεις και συγκλίσεις.