Ο Κυνηγητικός σύλλογος Ξάνθης συμμετείχε σε εθελοντική δεντροφυτευση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας ο κυνηγετικός σύλλογος Ξάνθης στα πλαίσια των φιλοπεριβαλλοντικών του δράσεων συμμετείχε  σε εθελοντική δεντροφύτευση που διοργάνωσε το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης, το πρωί της Πέμπτης.

Ο κυνηγετικός σύλλογος Ξάνθης συμμετείχε ενεργά με εθελοντές στη  δράση δενδροφύτευσης του Τμήματος Πρασίνου το πρωί της Πέμπτης στα πλαίσια εορτασμού  της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας. Η δράση ξεκίνησε στις 11 το πρωί και αφορούσε στη δενδροφύτευση καλλωπιστικών δενδρυλλίων και θάμνων σε χώρο πρασίνου κατά μήκος της οδού Ανδρέα Παπανδρέου κοντά  στη σιδηροδρομική γραμμή, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα.

Η συμμετοχή των πολιτών σε τέτοιου είδους δράσεις , αναδεικνύει το ρόλο και την αξία των δασών, αλλά διαμορφώνει και την οικολογική συνείδηση στους νέους από τα πρώτα στάδια της ζωής τους. Τέλος να αναφέρουμε ότι με πρωτοβουλία του Δήμου Ξάνθης και των αρμόδιων υπηρεσιών του πραγματοποιήθηκαν περιβαλλοντικές δράσεις και διανομή φυτών και στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.