Σε τρεις εκθέσεις τουρισμού έδωσε το παρών μέσα στον Φεβρουάριο η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με στόχο την τόνωση του τοπικού τουριστικού προϊόντος ενόψει της επερχόμενης θερινής τουριστικής σεζόν.
Στην Σόφια από τις 14 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου για την τουριστική έκθεση Holiday & Spa Expo 2019 και σε Βελιγράδι και Βουκουρέστι από τις 21 έως και τις 24 Φεβρουαρίου για τις εκθέσεις τουρισμού «IFT 2019» και «TTR 2019» αντίστοιχα εκπροσωπήθηκε η περιφέρεια ΑΜΘ, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη, θέτοντας στο στόχαστρό της τους βαλκάνιους γείτονες της χώρας μας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιφέρειας.
Μία κίνηση πάντως που παραδοσιακά γίνεται κατά τις τελευταίες δεκαετίες με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση τα τελευταία χρόνια της επισκεψιμότητας από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες στα τουριστικά θέρετρα της περιφέρειάς μας.
