Αδιαφορία και ταλαιπωρία καταγγέλλουν πολίτες αναφορικά με τα λουτρά Ποταμιάς

Σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο λειτουργίας των λουτρών Ποταμιάς από την δημοτική αρχή Αβδήρων διατυπώνει στο Κανάλι 6 δημότης από την γειτονική Κομοτηνή που θέλησε ν’ αξιοποιήσει τα ιαματικά λουτρά της περιοχής για να βελτιώσει την υγεία του μέχρι που από την 1η Φεβρουαρίου αναπάντεχα και απροειδοποίητα ο δήμος ανέστειλε την λειτουργία τους, χωρίς τελικά να δώσει καμία εξήγηση. Ωστόσο μόλις πρόσφατα ο κύριος Τσιτιρίδης διαβεβαίωνε το δημοτικό συμβούλιο πως τα λουτρά λειτουργούν κανονικά.

Αίσθηση προκάλεσε ο θυμός και η αγανάκτηση του κυρίου Χατζησταυρακίδη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που απαιτεί την επίσκεψή του στα λουτρά Ποταμιάς. Ωστόσο δυστυχώς οι πόρτες ήταν κλειστές χωρίς μάλιστα καμιά ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα ανοίξουν εκ νέου. Ωστόσο όπως σημειώνει ο κύριος Τσολακίδης ο δήμαρχος Αβδήρων στην τελευταία ενημέρωση προς το δημοτικό συμβούλιο διαβεβαίωσε πως τα λουτρά λειτουργούν κανονικά.

Δυστυχώς ο τρόπος διαχείρισης των λουτρών Ποταμιάς, τα οποία μάλιστα είναι πλουτοπαραγωγικός πόρος, τα καταδικάζει στην υπολειτουργία σε βάρος φυσικά των ανθρώπων που έχουν ανάγκη τις ιαματικές πηγές τους.