Για μία οργανωμένη προσπάθεια εκφοβισμού την οποία ενορχηστρώνουν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, με αφορμή την απειλητική για τον ίδιο αφισοκόλληση που παρατηρήθηκε και στην πόλη της Δράμας, μετά από αντίστοιχες ενέργειες που έγιναν σε βάρος άλλων βουλευτών κατά τις προηγούμενες μέρες και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας.
Αποφασισμένος να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών αλλά και να στηρίξει την σημερινή κυβέρνηση στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης εμφανίστηκε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, παρά τις απειλητικές για τον ίδιο αφισοκολλήσεις που παρατηρήθηκαν σε περιοχές τις Δράμας, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει τις ενέργειες αυτές ως ένα οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού των βουλευτών που στηρίζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και που παρακολουθεί με απάθεια το Κίνημα Αλλαγής.
Ο κύριος Καραγιαννίδης μάλιστα χαρακτήρισε τους εμπνευστές του σχεδίου στοχοποίησης του ίδιου ως «Γκοτζαμάνηδες της Δράμας». Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ακόμη τέσσερις συλλήψεις έχουν γίνει σε Γρεβενά και Κοζάνη τις τελευταίες ώρες με «πρωταγωνιστές» πολίτες που κολλούσαν αφίσες με πρόσωπα βουλευτών που έχουν δηλώσει δημόσια ότι θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.
