Πλημύρισαν οι δρόμοι της Κομοτηνής με κόσμο και μελωδίες στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής

Η Κομοτηνή γιόρτασε για 8η χρονιά την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και πρόσφερε ένα υπέροχο και μελωδικό  διήμερο σε όσους είχαν την χαρά να την επισκεφθούν. Με  μία σειρά παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων σε όλη την πόλη της Κομοτηνής, οι δρόμοι πλημύρισαν με κόσμο που διασκέδασε, χόρεψε και τραγούδησε σε ρυθμούς και μελωδίες τόσο παραδοσιακούς όσο και πιο σύγχρονους.

Το φετινό πρόγραμμα εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, μίας γιορτής  που και φέτος ήταν αφιερωμένη στην καλλιτεχνική έκφραση και την απόλαυση του ρυθμού και της μελωδίας, συνέθεσαν σύνολα ωδείων της πόλης, παραδοσιακοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, καθηγητές μουσικής, σολίστ καθώς και ανερχόμενοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα της ροκ, έντεχνης λαϊκής, ελαφρολαϊκής και ξένης σκηνής.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η είσοδος ήταν ελεύθερη για το ευρύ κοινό, ως αποτέλεσμα της σύμπραξης του Δήμου Κομοτηνής με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής που ένωσαν τις δυνάμεις τους για το τελικό αποτέλεσμα.  Ήδη από την πρώτη μέρα οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης πλημμύρισαν με τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδά με κέφι, ενώ έντονο ήταν το στοιχείο της παράδοσης.