Το νέο βιβλίο του «ονόματα του κομμουνισμού» παρουσίασε την παρασκευή στην Ξάνθη ο Α. Μπαλτάς

Ονόματα του Κομμουνισμού είναι ο τίτλος του βιβλιου του Αριστείδη Μπαλτά το οποίο παρουσιάστηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο στέκι Καρντελέν στην Ξάνθη.

Τη σταθερότητα της κομμουνιστικής προοπτικής, και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές για την ιστορική πορεία της Ευρώπης που ψάχνει τις δικές της προοπτικές αναδεικνύει το νέο βιβλίο του Αριστείδη Μπαλτά «Ονόματα του Κομμουνισμού» που παρουσιάστηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο στέκι Καρντελέν στην Ξάνθη και μάλιστα την ίδια στιγμή της ομιλίας του πρωθυπουργού στο Ζάππειο για την νέα π προοπτική και της Ελλάδας που άνοιξε η συμφωνία για το χρέος.

Ο Αριστείδης Μπαλτάς είναι οµότιµος καθηγητής του ΕΜΠ µε αντικείµενο τη Φιλοσοφία των Επιστηµών. Έχει γράψει βιβλία και άρθρα στα ελληνικά και στα αγγλικά και έχει τιµηθεί µε το Κρατικό Βραβείο Δοκιµίου-Κριτικής του 2002 για το βιβλίο του Αντικείµενα και όψεις εαυτού (Εστία 2001), ενώ το 2010 του απονεµήθηκε το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστηµιακής Διδασκαλίας στη µνήµη των Βασίλη Ξανθόπουλου-Στέφανου Πνευµατικού. Είναι µέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και διετέλεσε υπουργός Πολιτισµού, Παιδείας και Θρησκευµάτων καθώς και υπουργός Πολιτισµού & Αθλητισµού. Από τον Σεπτέµβριο του 2015 είναι βουλευτής της περιφέρειας Αττικής µε τον ΣΥΡΙΖΑ.