Παραίτηση Κιατίπη με βαριές κατηγορίες για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου Τοπείρου

Με βαριές κατηγορίες για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου και την εμμονή του δημάρχου στην θητεία Χατζηευαγγέλου που στερεί από τον τόπο το όραμα γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του Θωμά Μίχογλου ο πρώην πλέον αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Νίκος Κιατίπης.

Με σκληρή γλώσσα αναφορικά με τον τρόπο διοίκησης του Δήμου από τον Θωμά Μίχογλου ο οποίος όπως σημειώνεται αναλώνεται σε λόγια χωρίς καμία πράξη και έχει μείνει κολλημένος στην άσκηση αντιπολίτευσης στην θητεία Χατζηευαγγέλου χωρίς να υπάρχει όραμα και πραγματική βούληση δημιουργίας, γνωστοποίησε την παραίτησή του από αντιδήμαρχος και την ανεξαρτητοποίησή του ο  Νίκος Κιατίπης διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που θέλουν να εκπορεύεται η απόφασή του αυτή από την στάση που κράτησε ο κύριος Μίχογλου έναντι του τούρκου προξένου και του Μετέ.

Μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κιατίπης στο κείμενο παρίτησής του ότι «…πολύτιμος χρόνος, ο οποίος επηρεάζει το μέλλον των παιδιών μας σπαταλήθηκε σε εσωστρέφεια και σε διαμάχες, οι οποίες καμία βελτίωση δεν θα φέρουν στον τόπο μας. Ευκαιρίες για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων του Τοπείρου χάθηκαν, επειδή η «Δημοτική Αλλαγή», το μόνο που συνεχίζει να κάνει είναι αντιπολίτευση στην προηγούμενη διοίκηση. Ο τρόπος που ασκείται η Διοίκηση του Δήμου, μου στερεί τη δυνατότητα να προσφέρω όσα θέλω στον τόπο μου, αφού το όραμα για έναν νέο Τόπειρο, δεν μπορεί να θεμελιωθεί μόνο σε λόγια αλλά χρειάζεται πράξεις….”