Ένα ακόμη ράπισμα δέχθηκαν οι συμβασιούχοι του δήμου αφού απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει ενώ για δεύτερη φορά απερρίφθη και το αίτημα για καταβολή μέρους των δεδουλευμένων τους.
Απλήρωτοι εξακολουθούν να παραμένουν οι συμβασιούχοι στο δήμο Ξάνθης οι οποίοι δέχθηκαν ακόμη ένα χτύπημα αφού απερρίφθη η αίτηση που κατέθεσαν για ασφαλιστικά μέτρα αλλά και το αίτημα για πληρωμή μέρους των μισθών που τους οφείλονται.
Να σημειώσουμε πως μετά την απόρριψη στις 19 Απριλίου από το Πρωτοδικείο Ξάνθης της αίτησης προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει, προκειμένου να λάβουν έναντι, τμήμα των δεδουλευμένων τους, εναπόθεσαν τις ελπίδες τους για την 8η Μαΐου 2017, ημέρα εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν υποβάλει προκειμένου να τους καταβληθεί η μισθοδοσία τεσσάρων μηνών, ελπίδα όμως που για άλλη μια φορά διαψεύστηκε.

