Θανάσης Ξυνίδης: Το θέμα νερού στην Ξάνθη πάσχει παρά τα μεγάλα αποθέματα στην περιοχή

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε καταγγελία δημότη αναφορικά με το κόστος του νερού στην Ξάνθη αφού έγινε αφορμή για να καταθέσουν τις θέσεις τους τόσο ο πρόεδρος της επιχείρησης όσο και οι επικεφαλείς των παρατάξεων με τον Θανάση Ξυνίδη να σημειώνει δηλώνει πως το θέμα νερού στην Ξάνθη πάσχει παρά την επάρκεια που υπάρχει.

Το θέμα νερού στην Ξάνθη πάσχει. Αυτό σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Θανάσης Ξυνίδης με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε καταγγελία δημότη αναφορικά με το υψηλό κόστος των τιμολογίων της ΔΕΥΑΞ ενώ όπως προσθέτει όλη η επιχείρηση δομήθηκε με πολύ μεγάλο κόστος εργασίας στη λογική πολιτικών σκοπιμοτήτων κάτι που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες

Πέρα όμως από το κόστος του κυβικού οι καταγγελίες κάνουν λόγο και για υψηλό κόστος συντήρησης των υδρομέτρων οι οποίες και δεν γίνονται. Ένα πραγματικά καίριο ζήτημα για τους δημότες της Ξάνθης οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν τιμολόγια ίσα ή μεγαλύτερα με αυτά της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος ενώ η διοίκηση της ΔΕΥΑΞ προς το παρόν δεν εξετάζει κανένα ενδεχόμενο μείωσης του κόστους του νερού.