Για τα μάτια του κόσμου η ένσταση του δήμου Ξάνθης τονίζει ο Δ. Μπένης

Ως αναμενόμενη αποτυχία χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω» στον δήμο Ξάνθης, Δημήτρης Μπένης, απόρριψη, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, της ένστασης που είχε υποβάλλει ο δήμος Ξάνθης για τον αποκλεισμό των προτάσεών του από το πρόγραμμα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους.

Την πεποίθησή του ότι η οριστική απώλεια αρκετών εκατομμυρίων ευρώ για τον δήμο Ξάνθης, μετά και την απόρριψη της σχετικής ένστασης που υπέβαλλε ο δήμος Ξάνθης, μπορεί να οφείλεται στην προχειρότητα και την ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής όμως η αποτυχία αυτή θα πλήξει ολόκληρη την πόλη, διατύπωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω» στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, Δημήτρης Μπένης. Σημείωσε πάντως ότι η τακτική της δημοτικής αρχής έφερε την Ξάνθη τελευταία των τελευταίων.

Η εξέλιξη αυτή πάντως ουσιαστικά βάζει «ταφόπλακα» στην δυνατότητα του δήμου Ξάνθης να μπορέσει να διεκδικήσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για έργα μέσα στην πόλη της Ξάνθης τα οποία υπάρχει ανάγκη να γίνουν δεδομένης της ένδειας που υπάρχει σε αυτό τον τομέα από την σημερινή διοίκησή του στον οποίο ουσιαστικά αυτή ελάχιστα έχει να παρουσιάσει.