Μία κορυφαία διοργάνωση που δημιούργησε φέτος πολλά αναπάντητα ερωτήματα

Ολοκληρώθηκαν οι γιορτές Παλιάς Πόλης. Μία κορυφαία διοργάνωση που δημιούργησε φέτος (πολύ περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά) πολλά αναπάντητα ερωτήματα στα οποία οφείλουν οι αρμόδιοι να απαντήσουν. Και δεν θα αναφερθούμε στα ανύπαρκτα μουσικά σχήματα. Ούτε στις άδειες πλατείες στην καρδιά των εκδηλώσεων. Ούτε στις διαρρήξεις των πυργίσκων των συλλόγων.

Ούτε στην εφορία που φορολόγησε τους Συλλόγους αλλά θα αναφερθούμε στην ηγεσία του Κέντρου Πολιτισμού η οποία επέδειξε εντυπωσιακή κωλυσιεργία και αναποτελεσματικότητα ως προς τον χειρισμό καταστάσεων που θα έπρεπε να είναι έτοιμη να λύσει άμεσα. Όσο για τις μουσικές επιλογές, αυτό είναι θέμα επιπέδου και επιλογών που σίγουρα δεν θα έπρεπε να ακολουθούν ή να επηρεάζονται από προσωπικές μουσικές επιλογές ιθυνόντων αλλά κυρίως από το τι ζητάει ο κόσμος. Και ο κόσμος δεν ζητάει μόνο λαϊκά και κρητικά τραγούδια. Ας το πάρουν χαμπάρι!

Και επειδή κάποιοι βιάστηκαν να καταλογίσουν στους συλλόγους που δεν άνοιξαν φέτος λόγω της φορολογικής επιβάρυνσης, την αποτυχία των φετινών γιορτών (γιατί έχουν μάθει πάντα να ρίχνουν το ανάθεμα στους άλλους και δεν έχουν καμία όρεξη αυτοκριτικής), να τους ενημερώσουμε ότι οι σύλλογοι δεν φταίνε για την φετινή κατάντια . Σε μια περίοδο που η τουριστική κίνηση στην περιοχή μας είναι στο πικ της και ο καιρός ήταν με το μέρος τους, χωρίς βροχές και καταιγίδες, κάτι άλλο πήγε στραβά… ή μάλλον κάτι άλλο έκαναν λάθος.