Σωματείο Αρτοποιών Ξάνθης: Διπλάσιο το κόστος παρασκευής – Στο μισό η κατανάλωση

Από τις δώδεκα τα μεσάνυχτα έως τις τρεις το μεσημέρι είναι στο πόδι οι ιδιοκτήτες των αρτοποιών και οι εργαζόμενοι σε αυτά. Υπεύθυνη δουλειά που πρέπει να γίνει στο παρασκευαστήριο, με την ίδια υπευθυνότητα όμως και όλα τα υπόλοιπα, που ακολουθούν… Ιδιαίτερος ο φόρτος παραδοσιακά την προ-πασχαλινή περίοδο. Πασχαλινές παρασκευές, που περιμένουν ως επιπλέον δουλειά