“Απουσία κεντρικού σχεδιασμού και διαχείρισης κρίσεων στο δήμο Ξάνθης”

Ακόμα και σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο μας στιγμές ο Δήμαρχος Ξάνθης κινείται χωρίς κεντρικό σχεδιασμό, με αποσπασματικού τύπου αποφάσεις, με ανευθυνότητα, με νευρικότητα και με μηδενική διάθεση για πραγματική συνεργασία και συλλογικότητα.

Τη μία μέρα ανησυχεί για τους πολλούς συμπολίτες μας που πρόκειται να επαναπατριστούν και να επιστρέψουν στην πόλη μας από τα εργοστάσια και από τα ναυπηγεία διάφορων ευρωπαϊκών πόλεων και αναζητεί κοινές λύσεις και προτάσεις από ΟΛΟΥΣ μας…. και την επόμενη ακριβώς μέρα, χωρίς καμία ενημέρωση, μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ ότι θα λειτουργήσει ένα μέρος του Παζαριού της Ξάνθης, το οποίο ούτως ή άλλως αποτελεί σημείο ιδιαίτερα μεγάλης συνάθροισης κοινού.

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Ξάνθης ότι ακόμα και σε μια τέτοια περίοδο, που υπάρχει ανάγκη πλήρους  συνεννόησης,  ενημέρωσης, κοινής αντίληψης και κοινής προσπάθειας για το καλό και τη δημόσια υγεία ΟΛΩΝ,  ο Δήμαρχος Ξάνθης εξακολουθεί για άλλη μια φορά να διατηρεί το δικό του προσωπικό στυλ, τη δική του δηλαδή μοναχική πορεία, διαχειριζόμενος τα πάντα μόνο με τους στενούς του συνεργάτες και μακριά από όλο τον υπόλοιπο λαό της πόλης.

Κύριε Δήμαρχε σας ρωτάμε:

– Γι ΄ αυτή σας την απόφαση έχει ερωτηθεί ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης;

Κύριε Δήμαρχε, γίνετε επιτέλους Δήμαρχος της πόλης και όχι μόνο των απευθείας αναθέσεων, πάρτε τη γενναία απόφαση να ΜΗΝ λειτουργήσει το ΠΑΖΑΡΙ της Ξάνθης, κάντε επαφές και με τους υπόλοιπους  Δημάρχους του νομού μας για ανάλογες ενέργειες.

Γιατί για όλους μας προέχει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

ΞΑΝΘΗ 20 Μαρτίου 2020

Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ

Σάββας Μελισσόπουλος

Αγάπη για την Ξάνθη μας

Γιάννης Παπαχρόνης

Πολίτες για την Ξάνθη

Γιώργος Χατζηθεοδώρου

Νέα Ξάνθη

Πασχάλης Λύρατζης