Ανήλικοι λήστεψαν 20χρονο στην Κομοτηνή μέρα μεσημέρι με την απειλή μαχαιριού

Δυο ανήλικοι  15 και 17 χρονών μαζί με άλλους δυο άγνωστους δράστες με την απειλή μαχαιριού λήστεψαν 20χρονο στην Κομοτηνή. Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης οι δραστες φορώντας full face κουκούλες πλησίασαν και απείλησαν τον 20χρονο και κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 25 €. Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι δυο ανήλικοι εκτελούσαν εντολές ενός 21χρονου που φαίνεται να είναι και ο αρχηγός της τους.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής :

Συνελήφθησαν χθες (23-1-2020), στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 21, 17 και 15 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση ληστείας σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε το μεσημέρι στην Κομοτηνή. Ειδικότερα, ο 17χρονος, ο 15χρονος και άλλοι δύο άγνωστοι συνεργοί τους, οι τρεις από τους οποίους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν τον 20χρονο και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από την κατοχή του 25 ευρώ περίπου, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες, ηλικίας 17 και 15 ετών. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών συνελήφθη και ο 21χρονος, καθόσον όπως διαπιστώθηκε οι υπόλοιποι τέσσερις δράστες έδρασαν κατ’ εντολή του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής».