Ο Π.Α.Σ. Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης διευκρινίζει και ενημερώνει για την αδυναμία επικοινωνίας του με την πολύτεκνη οικογένεια

Ο Π.Α.Σ. Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης δημοσιοποίησε ανακοίνωση για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης (Ύδρας 12- παζάρι), ρούχα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για πολύτεκνη οικογένεια. Σε διευκρινιστική όμως ανάρτηση που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διευκρίνισε ότι λόγω του ότι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με την εν λόγω πολύτεκνη οικογένεια, όσα είδη συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε μία άλλη οικογένεια στο Δήμου Τοπείρου που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας και επιβίωσης.

Ειδικότερα στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής :

«…Σε συνέχεια της 23-1-2020 και ώρα 12.45 ανακοίνωσης του συλλόγου μας για την συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την οικογένεια του κ.Γ.Π , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προσπαθήσαμε εκ νέου να έρθουμε σε επαφή μαζί του στο χώρο τους για να παραλάβει τα πρώτα συγκεντρωμένα είδη και αυτό δεν κατέστη δυνατό. Επειδή όμως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και μεγάλη και συνεχίζουν να συγκεντρώνονται αρκετά είδη αυτά θα δοθούν σε άλλη πολύτεκνη οικογένεια στον δήμο Τοπείρου που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας και επιβίωσης.
Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση του πάντα ευαισθητοποιημένου κόσμου της πόλης μας…»