Επίσκεψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Περιοχή Ευθύνης της 96 και 98 ΑΔΤΕ

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον  Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο, πραγματοποίησε επίσκεψη στις νήσους Χίο (ΠΕ/96 ΑΔΤΕ) και Λέσβο (ΠΕ/98 ΑΔΤΕ).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, μετέβη στα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) «ΠΡΟΦΟΣΚΙΔΑΣ» και «ΚΟΥΤΣΟΥΚΙΔΗ» στη νήσο Λέσβο, ενώ κατέληξε στην έδρα του 221 ΤΕ. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη νήσο Χίο όπου μετέβηκε στο στρατηγείο του Σχηματισμού και το ΕΦ «ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ». Κατόπιν επισκέφθηκε το ΕΦ «ΠΑΝΑΓΙΑ» στη β/ν Παναγιά, το ΕΦ «ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» στην β/ν Οινούσσες.

Ο Αρχηγός έλεγξε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των φυλακίων, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο αντίδρασης, πραγματοποίησε ομιλίες δίνοντας οδηγίες και κατευθύνσεις προς το προσωπικό των Σχηματισμών που επισκέφτηκε,  συνεχάρη τους άντρες και γυναίκες του Στρατού για το σημαντικό έργο που επιτελούν, ενώ τέλος αντάλλαξε ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.