Το οξύμωρο της στάσης της πρώην δημοτικής αρχής για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου σχολιάζει o Τ. Καμαριδης

Την κωλυσιεργία  που παρατηρείται από την μείζονα αντιπολίτευση στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης χωρίς να δίδεται η κατάλληλη και πρέπουσα προσοχή στην ουσία του πράγματος εντοπίζει ο εκδότης της Εφημερίδας ΘΡΑΚΗ  όσον αφορά στο θέμα της  λειτουργίας του  δημοτικού κολυμβητηρίου και σχολιάζει το οξύμωρο της αντίδρασης της πρώην δημοτικής αρχής για το εν λόγω ζήτημα, η οποία ζητάει και τα ρέστα όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει ο κ. Τένης Καμαρίδης.

Το οξύμωρο της στάσης της πρώην δημοτικής αρχής για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου σχολιάζει ο εκδότης της εφημερίδας Θράκη Τένης Καμαρίδης .

Το δημοτικό κολυμβητήριο  παραμένει κλειστό εδώ και χρόνια με την στάση της πρώην δημοτικής αρχής να προκαλεί εύλογα ερωτήματα και την νυν δημοτική αρχή να προσπαθεί να βρει άμεση λύση στην ταλαιπωρία των μικρών κολυμβητών που τόσα χρόνια επισκέπτονται για τις προπονήσεις τους κολυμβητήρια όμορων νομών λόγω της απουσίας μίας τόσο σημαντικής αθλητικής υποδομής από την πόλη της Ξάνθης.