Έκκληση στην ανθρωπιά μας για τον αγώνα ζωής που δίνει η 13χρονη μαθήτρια

Έκκληση στην ανθρωπιά όλων κάνει ο διευθυντής του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης προκειμένου να βοηθηθεί μια μαθήτρια που φοιτά στη σχολή και η οποία χρήζει της βοήθειας όλων μας.

Μπορεί όλοι μας να ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα ωστόσο αυτή η περίοδος χαράς δεν αφορά την μικρή μαθήτρια του Εκκλησιαστικού Λυκείου Ξάνθης η οποία έχει ανάγκη χειρουργικής επέμβασης με την οικογένεια να αδυνατεί να καλύψει το κόστος αφού ήδη έχει ξοδέψει ότι είχε και δεν είχε προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του παιδιού. Έτσι έκκληση απευθύνει ο διευθυντής του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης προκειμένου όλοι μαζί να στείλουμε μήνυμα ανθρωπιάς και να βοηθήσουμε στον αγώνα ζωής που δίνει η μικρή μαθήτρια και η οικογένειά της

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στον αγώνα που γίνεται για να κρατηθεί στη ζωή, μπορεί να καταθέσει από το πλεόνασμα ή το υστέρημά του χρήματα (ανεξαρτήτως ποσού) στον κλειστό λογαριασμό που ανοίχθηκε αποκλειστικά για την θεραπεία της. Και μην ξεχνάμε πως έστω και ένα συμβολικό ποσό μπορεί να κάνει την διαφορά για την13χρονη που δυστυχώς από πολύ νωρίς γνώρισε τη σκληρότητα της ζωής. Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι έστω και με ένα ευρώ προκειμένου το μικρό κορίτσι να ζήσει τη χαρά της γέννησης του Θεανθρώπου.

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EUROBANK       0026 0116 58 0201020390