Μουσική εκδήλωση με την στρατιωτική μουσική του Δ Σ’Σ’ σε συνεργασία με τη χορωδία του κέντρου πολιτισμού του δήμου Ξάνθης

Μία μουσική εκδήλωση στα πλαίσια της ημέρας των ενόπλων δυνάμεων διοργάνωσε το Δ’ Σ’Σ σε συνεργασία με το Κέντρο πολιτισμού του Δήμου της Ξάνθης το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό αμφιθέατρο της πόλης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του τόπου ενώ οι θεατές μαγεύτηκαν από την παρουσίαση και ερμηνεία  τόσο της μικτής χορωδίας του Δήμου όσο και της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ΣΣ.

Πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής του Δ Σ’ Σ σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης στο δημοτικό αμφιθέατρο  παρουσία όλων των τοπικών αρχόντων και πλήθος κόσμου. Σήμερα γιορτάζουμε τον  κάθε άγνωστο ήρωα που φυλάσσει την πατρίδα σε κάθε απομακρυσμένο φυλάκιο σε κάθε γωνία της Ελλάδος. Με αυτά τα λόγια ο   χαιρέτησε  την εκδήλωση με αφορμή της ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων ο Διοικητής του Δ’ ΣΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Ακολούθησε η μικτή χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης που υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Θόδωρου Μανώλη, απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών και  μάγεψε το κοινό ενώ παράλληλα  ταξίδεψε μουσικά τους παρευρισκόμενους μέσα από  τις  δημιουργίες  μεγάλων μουσουργών. Αμέσως μετά την σκυτάλη έλαβε η στρατιωτική μπάντα του Δ’ ΣΣ υπό τη διεύθυνση του ταγματάρχη Γεωργίου Κατσάρχου, ολοκληρώνοντας έτσι μουσικά την εκδήλωση.