«Δύναμη ψυχής» του ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ηλιάδη έκθεση ζωγραφικής στην λέσχη αξιωματικών φρουράς Ξάνθης

Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, το Δ’ ΣΣ θα πραγματοποιήσει έκθεση ζωγραφικής με  έργα του γνωστού ξανθιώτη ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ηλιάδη τα οποία θα εκτίθενται στην λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου. Η έκθεση ζωγραφικής φέρει τον τίτλο «Δύναμη Ψυχής».

Ο Τριαντάφυλλος Ηλιάδης γεννήθηκε το 1950 στον Πετεινό Ξάνθης, από γονείς αγρότες και με σοβαρή αναπηρία στο πόδι και στα χέρια. Άρχισε από πολύ μικρή ηλικία να ζωγραφίζει με το στόμα, αφού  η φύση του έχει στερήσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα χέρια του. Από την ενασχόληση αυτή, αντλεί αισιοδοξία και χαρά για τη ζωή, που τις ενισχύει το γεγονός ότι  τα έργα του γίνονται συχνά αντικείμενο θαυμασμού εκ μέρους του κοινού. Το ΔΣΣ Στρατού τιμώντας τον ξανθιώτη Καλλιτέχνη θα φιλοξενήσει τα έργα του στην λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης επ’ ευκαιρίας και του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ζωγράφος Τριαντάφυλλος Ηλιάδης  αποδεικνύει περίτρανα ότι η δύναμη της ψυχής και της θέλησης μπορούν να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο και να μετουσιωθούν σε μία δημιουργική ίσως και υπερβατική εμπειρία.