Προετοιμασίες του δήμου ενόψει των Χριστουγέννων

Ένας μήνας και κάτι μας έμεινε ως τα Χριστούγεννα και ήδη η δημοτική αρχή ετοιμάζεται για την μεγάλη αυτή γιορτή δημιουργώντας το κλίμα που θα ζεστάνει την αγορά αλλά και τις καρδιές μας.

¨Εμφαση στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών προκειμένου και η αγορά να τονωθεί και οι δημότες, κυρίως οι μικροί να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων δίνει η δημοτική αρχή που ήδη ξεκίνησε τον σχεδιασμό και την δουλειά προκειμένου να προλάβει τις ημερομηνίες.

Τα Χριστούγεννα άλλωστε είναι μια γιορτή που μπορεί να βγάλει τον κόσμο από το σπίτι του αρκεί το κλίμα που θα χαρακτηρίζει την πόλη να είναι γιορτινό. Οι σκοτεινοί δρόμοι και οι προχειρότητες κατασκευών και εκδηλώσεων σίγουρα δεν συνηγορούν σε κάτι τέτοιο. Έτσι λοιπόν οι προσδοκίες των Ξανθιωτών είναι αυξημένες αν και ομολογουμένως το χρονικό περιθώριο που είχε η δημοτική αρχή για την οργάνωση ήταν μικρό. Ακόμη κι έτσι όμως η πόλη μπορεί να φορέσει τα λαμπάκια της και να προσκαλέσει μικρούς μεγάλους στο κέντρο με μια σειρά αξιόλογων εκδηλώσεων που θα τονώσουν την αγορά και θα χαρίσουν σε όλους μας κάτι από τη μαγεία των Χριστουγέννων.