Άγνοια του καθεστώτος που διέπει το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο καταλογίζει ο Χουσεΐν Ζεϊμπεκ σε όσους έριξαν και πάλι τα βέλη τους

Διευκρινήσεις τόσο για το καθεστώς που επικρατεί στο μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο Ξάνθης δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ αναφορικά με την παραφιλολογία που αναπτύσσεται από μερίδα του τύπου με αφορμή την ερώτηση που έκανε στην υπουργό παιδείας για το κτηριακό.

Τα βέλη του κατά του βουλευτή Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ έστρεψε και πάλι μερίδα τύπου με αφορμή την επερώτηση που κατέθεσε στην υφυπουργό παιδείας για το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο αγνοώντας ή διαστρεβλώνοντας το νομοθετικό πλαίσιο που πλέον διέπει το συγκεκριμένο σχολείο.

Ως προς την απάντηση της υφυπουργού ο κύριος Ζεϊμπέκ εκτιμά ότι μέσω αυτής άφησε έκθετο και τον περιφερειάρχη, ο οποίος είχε υποσχεθεί την εξεύρεση λύσης προκειμένου να λήξει η κατάληψη στην οποία είχαν προχωρήσει μαθητές και γονείς.

Άλλωστε η εκπαίδευση των παιδιών είναι το μεγάλο ζητούμενο σε κάθε δημοκρατική κοινωνία και είναι πραγματικά λυπηρό αυτή να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους γνωστούς κύκλους προκειμένου να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια.