Νέος πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσεπελης

Επισημοποιήθηκε μετά τις εκλογικές διαδικασίες η ανάδειξη του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπλη στη θέση του Προέδρου της ΔΙΑΑΜΑΘ,  στη θέση του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου.

Ως μία μεγάλη τιμή αντιμετώπισε ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, την ανάδειξή του σε πρόεδρο της ΔΙΑΑΜΑΘ, που τον φέρνει επικεφαλής της μεγαλύτερης επιχείρησης στην περιφέρεια, καθώς και του αρμόδιου φορέα για το κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ο ίδιος τόνισε ότι στόχος του είναι σύντομα να εφαρμοστεί ο σχεδιασμός που ήδη υπάρχει από την ΔΙΑΑΜΑΘ για την διαχείριση απορριμμάτων σε περιφερειακό επίπεδο, προκρίνοντας παράλληλα την συνεργασία με όλους τους δημάρχους της περιφέρειας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι Τα υπόλοιπα μέλη στο Δ.Σ. της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρίας που αποτελεί το Φορέα Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων της ΑΜΘ, αποτελούν οι:  Γιάννης Ζαμπούκης, Δήμαρχος Αλεξ/πολης, Θεόδωρος Μουριάδης, Δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Γκαράνης, Δήμαρχος Κομοτηνής, Σάββας Μιχαηλίδης, Δήμαρχος Νέστου, Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν, Δήμαρχος Μύκης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, Δήμαρχος Προσοτσάνης.