Με πλήθος κόσμου και ιδανικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο 6ος ποδηλατικός αγώνας βουνού

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την βόρεια Ελλάδα αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, ολοκληρώθηκε ο 6ος  Ποδηλατικός Αγώνας Βουνού στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης και πιο συγκριμένα στη θέση Θηλιά την Κυριακή που μας πέρασε. Την διοργάνωση τίμησαν σημαντικά στελέχη του χώρου της ποδηλασίας και τέθηκαν τα θεμέλια για την αναβάθμιση της διοργάνωσης.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του και εμψύχωσε τους αθλητές που συμμετείχαν στον 6ο Ποδηλατικό Αγώνα Βουνού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 06 Οκτωβρίου. Οι καιρικές συνθήκες σύμφωνα και με τα όσα υποστήριξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου ήταν ιδανικές και οι προπονητές που επισκέφθηκαν την περιοχή χαρακτήρισαν την πίστα ως την  καταλληλότερη για την διενέργεια τέτοιων αγώνων, οπότε και τίθενται τα θεμέλια για την διοργάνωση και πανελληνίων αγώνων .

Ο ποδηλατικός σύλλογος Πήγασος είναι ένας από τους πιο ενεργούς συλλόγους της πόλης. Δραστηριοποιείται στον τομέα της ποδηλασίας, μετρώντας πολλούς αθλητές και ακόμα περισσότερα μέλη. Οι διακρίσεις, που έχει φέρει στην πόλη και οι τίτλοι, που έχει κατακτήσει είναι αναρίθμητοι ενώ και οι ποδηλατικές διοργανώσεις συνεχείς  και επιτυχημένες. Πάντως ο κ. Τσακιρίδης δηλώνει ότι η δύναμη του συλλόγου στηρίζεται στην αγάπη για την ποδηλασία και στους εθελοντές που έχουν αγκαλιάσει τον σύλλογο.