Νέος αιμολυτικός σύλλογος ξεκιναει δράση στην Ξάνθη από τις αρχές Νοεμβρίου

Νέος αιμοδοτικός σύλλογος θα ξεκινήσει τη  δράση του στην πόλη της Ξάνθης ο οποίος μάλιστα συστάθηκε από τον Νοέμβριο του 2018 λειτουργώντας μέχρι στιγμής με προσωρινό διοικητικό συμβούλιο. Το αργότερο μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου θα γίνουν οι διαδικασίες για την κατάρτιση και ανάδειξη του οριστικού του Διοικητικού συμβουλίου.

Ξεκινάει από τις αρχές Νοεμβρίου  η  λειτουργία  του νέου αιμοδοτικού συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών των Εργαζομένων και Φίλων του Νοσοκομείου Ξάνθης. Ο Προσωρινός πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Κουρπαλίδης μίλησε στο Κανάλι 6 για τον σκοπό του νέου συλλόγου αλλά και το χρονοδιάγραμμα έναρξης της δράσης του.

Ο νέος αιμοδοτικός σύλλογος χωρίς να αναιρεί την δουλειά που ήδη γίνεται στην περιοχή  σε σχέση με την εθελοντική αιμοδοσία, σύμφωνα και με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Κουρπαλίδης, έρχεται να  δράσει προσθετικά και δεν αξίζει να υπάρχει οποιαδήποτε σύγκρουση  στον χώρο της αιμοδοσίας που είναι μία πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Πάντα και παντού υπάρχει χώρος για δράσεις που προσφέρουν στον άνθρωπο και το σίγουρο είναι ότι το αίμα σώζει ζωές και δίνει ελπίδα για καλύτερη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους και συμπολίτες μας. Οπότε και ο νέος αιμοδοτικός σύλλογος θα δώσει  ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για καλύτερη ζωή στον συνάνθρωπο.