Για λειτουργία της διεύθυνσης συγκοινωνιών Καβάλας και τις Παρασκευες πιέζει ο Δ. Γαλανοπουλος

Μία ακόμη δυσλειτουργία δημόσιας υπηρεσίας που ταλαιπωρεί τους πολίτες αντί να τους εξυπηρετεί εντόπισε ο αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος, υποδομών και μεταφορών, Δημήτρης Γαλανόπουλος, αυτή την φορά στην διεύθυνση συγκοινωνιών Καβάλας η οποία βασιζόμενη σε παλαιότερη απόφαση πρώην νομάρχη της Καβάλας δεν εξυπηρετεί τους πολίτες κάθε Παρασκευή.

Μία σχεδόν εθιμική δυσλειτουργία της διεύθυνσης συγκοινωνιών Καβάλας, η οποία εδράζεται σε σχετική απόφαση παλαιότερου νομάρχη Καβάλας, όταν ακόμη υπήρχε ο θεσμός, φέρεται αποφασισμένος να καταργήσει ο νέος αντριπεριφερειάρχης περιβάλλοντος, υποδομών και μεταφορών, Δημήτρης Γαλανόπουλος. Πρόκειται βέβαια για την απόφαση της υπηρεσίας να μην εξυπηρετεί πολίτες κάθε Παρασκευή.

Στην λειτουργία του δημόσιου μηχανισμού αναμφίβολα υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, παρόμοιες δυσλειτουργίες, άλλες θεσμοθετημένες κι άλλες που συνεχίζουν να υπάρχουν σχεδόν εθιμικά, μειώνοντας την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών αλλ΄΄α ταυτόχρονα δυσχαιρένοντας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.