Απολογισμός νομαρχιακής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του Πάνου Σκουρλετη

Στα συμπεράσματα από τον απολογισμό που έγινε για τ’ αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις στην ΠΑΜΘ, παρουσία του γραμματέα του κόμματος Πάνου  Σκουρλέτη καθώς και στις διαδικασίες διεύρυνσης του κόμματος επικεντρώνει η ανακοίνωση της νομαρχιακής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ο απολογισμός των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε από τη νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, παρουσία του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη.

Παράλληλα μέσα από την ανακοίνωση γίνεται και ένα κάλεσμα προς τους δημοκρατικούς πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ γίνεται λόγος και για τις νέες εγγραφές μελών στο κόμμα κατά το καλοκαίρι, πολλά από τα οποία συμμετείχαν στην εν λόγω ολομέλεια.

Η διεύρυνση συνεχίζει ν’ αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά παράλληλα και ζητούμε που θ’ απασχολήσει σοβαρά όπως φαίνεται όλους όσους θα λάβουν μέρος και στο τρίτο συνέδριο του κόμματος ενώ αποτελεί και το επίκεντρο της πολιτικής διακήρυξης της κεντρικής επιτροπής  την 27ης και 28ης Σεπτεμβρίου.