39Χρονος που συνεληφθη για διαρρήξεις στην Ξάνθη, αποδείχτηκε ότι είχε διαπράξει ακόμη 7 διαρρήξεις σπιτιών και γραφείων

Ο 39χρονος που συνελήφθη για διαρρήξεις επιχειρήσεων στην Ξάνθη πριν λίγες ημέρες  και μετά από την συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος  Ασφάλειας Ξάνθης, εξιχνιάστηκαν ακόμη επτά  διαρρήξεις οικιών και γραφείων, που διαπράχθηκαν από τον ίδιο δράστη  το χρονικό διάστημα από 7 έως 14-9-2019, στην πόλη της Ξάνθης. Για τις επτά αυτές περιπτώσεις, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 39χρονος συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία.

Ειδικότερα, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, ενεργώντας κατά τις βραδινές ώρες, διέρρηξε ακόμη πέντε οικίες και δύο γραφεία στην πόλη της Ξάνθης και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, διάφορα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά – κοσμήματα, τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα ηλεκτρονικό ρολόι χειρός και ένα ζευγάρι γυαλιά. Στην κατοχή του 39χρονου είχε βρεθεί μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στους δικαιούχους τους.  Σημειώνεται ότι με τη σύλληψη του δράστη εξιχνιάστηκαν συνολικά δέκα (10) διαρρήξεις επιχειρήσεων, γραφείων και οικιών στην πόλη της Ξάνθης.  Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.