Με Χρυσπα και Λεωνίδα Μπαλαφα στην κεντρική σκηνή κύλησαν μουσικά οι γιορτές παλιάς πολης την τετάρτη και την πέμπτη

Η κεντρική μουσική σκηνή στα πλαίσια των γιορτών παλιάς πόλης υποδέχτηκε την Τετάρτη την γνωστή ερμηνεύτρια Χρύσπα και ακολούθησε την Πέμπτη το βράδυ ο  μουσικός και συνθέτης Λεωνίδας Μπαλάφας. Το κοινό της Ξάνθης κατέκλυσε την πλατεία μητροπόλεως και τραγούδησε μαζί με τους τραγουδιστές τις επιτυχίες τους αλλά και διαχρονικά μουσικά ακούσματα.

Με την  Χρύσπα και  τον Λεωνίδα Μπαλάφα στην κεντρική σκηνή της πλατείας μητροπόλεως   κύλησαν μουσικά οι γιορτές παλιάς πόλης την Τέταρτη και την Πέμπτη. Το βράδυ της Τετάρτης γέμισε ασφυκτικά η πλατεία μητροπόλεως και υποδέχτηκε την Χρύσπα. Μία τραγουδίστρια που έχει διανύσει τη δική της πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και είναι πλέον μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια. Η πορεία αυτή έχει πολύ γερά θεμέλια, τις μουσικές σπουδές και τις γνώσεις της στο αντικείμενο και βέβαια το μουσικό της ταλέντο. Με την υπέροχη σκηνική της παρουσία και την αδιαμφισβήτητα ιδιαίτερη  φωνή της ταξίδεψε το κοινό της Ξάνθης σε όμορφα μουσικά μονοπάτια.

Εντωμεταξύ τον τραγουδιστή και συνθέτη Λεωνίδα Μπαλάφα φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης η κεντρική σκηνή στην πλατεία Μητροπόλεως. Ο Λεωνίδας Μπαλάφας συστήθηκε στο ευρύ κοινό την περίοδο 2005-2006, όταν και έλαβε μέρος στο μουσικό talent show «Fame Story 4». Εκεί με το ταλέντο του και τις ιδιαίτερες ερμηνείες του κατάφερε να αναδειχτεί νικητής και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. 13 χρόνια μετά συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι και τη δισκογραφία με αξιόλογες δουλειές και υπέροχες ερμηνείες.