Κοινή πορεία Τσιτιριδη Τσολακιδη στο δήμο Αβδήρων για να μπορέσει να λειτουργήσει

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει μπει ήδη σε νέα εποχή που απαιτεί συναινέσεις τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία Βασίλης Τσολακίδης με διατήρηση όμως της αυτονομίας, σχολιάζοντας την απόφαση του συνδυασμού να συνεργαστεί με τον Γιώργο Τσιτιρίδη.

Κοινή πορεία στον δήμο Αβδήρων ακολουθούν Γιώργος Τσιτιρίδης και Βασίλης Τσολακίδης μετά την απόφαση των δύο ανδρών για συνεργασία προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει ο Δήμος.

Μάλιστα όπως πρόσθεσε ο κύριος Τσολακίδης οι συνεργασίες αυτές δοκιμάζουν το νέο νομοσχέδιο αλλά και τις τροποποιήσεις που έφερε η νέα κυβέρνηση αν και αυτές ενισχύουν και πάλι την παράταξη του δημάρχου δεσμευόμενος μάλιστα ότι θα στηρίξει κάθε πρόταση των άλλων παρατάξεων που συντείνει στο καλό των δημοτών.

Τέλος ο κύριος Τσολακίδης σημείωσε πως η παράταξη θα ενημερώσει τον κόσμο της για τις αποφάσεις αυτές διευκρινίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος δεν κατέλαβε κανένα αξίωμα αλλά παραμένει επικεφαλής της παράταξης οι στόχοι για την οποία είναι η ομογενοποίηση και η ισχυροποίησή της.