Πλήθος κόσμου και φέτος στη «λευκή νύχτα»” της Αλεξανδρούπολης

Κάθε χρόνο και καλύτερη γίνεται η διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας” στην Αλεξανδρούπολη, όπως μάλιστα μαρτυρούν οι ίδιοι οι επισκέπτες οι οποίοι διασκέδασαν στις 27 μουσικές σκηνές και τις 19 παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, ενώ παράλληλα με τις αγορές τους στήριξαν και την τοπική αγορά.

Από επιτυχία στέφθηκε και η φετινή διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, προσελκύοντας με πλήθος εκδηλώσεων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πολλούς κατοίκους της πόλης, επισκέπτες αλλά και τουρίστες στις διάφορες εκδηλώσεις που υπήρχαν σε πολλά σημεία της πόλης. Παράλληλα η πρωτοβουλία αυτή είχε σημαντικά οφέλη και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις της πόλης αφού όπως καταγράφεται σε πρώτη φάση η «λευκή νύχτα» ενίσχυσε και τα ταμεία των περισσότερων καταστημάτων της Αλεξανδρούπολης.

Μετά την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το κέντρο της Αλεξανδρούπολης πλημμύρισε από κόσμο. Οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, όσο και οι τουρίστες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την φετινή “Λευκή Νύχτα”. Ραντεβού λοιπόν, του χρόνου.