38ο Φεστιβάλ δήμου Αβδήρων – Δημοκρίτεια 2019 με Κώστα Μακεδόνα και εξαιρετικές εκδηλώσεις

Με πολύ ενδιαφέρουσες πολιτιστικές αλλά και μουσικές προτάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 19 Ιουλίου τα Δημοκρίτεια 2019. Μία συλλογική προσπάθεια  του Δήμου Αβδήρων σε συνεργασία με φορείς του τόπου που περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων που τιμούν την παράδοση και την μουσική και ταυτόχρονα  προβάλλουν τις ομορφιές της περιοχής του Δήμου Αβδήρων.

Με κορύφωση την συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα αλλά και του Σταύρου Σιόλα δελεάζει το κοινό της περιοχής μας και φέτος ο Δήμος Αβδήρων για να επισκεφθεί την περιοχή  και να παρακολουθήσει τα  Δημοκρίτεια 2019 με ένα πλούσιο πρόγραμμα  το οποίο εκτείνεται σε όλους τους οικισμούς.

Την Παρασκευη19 Ιουλίου  δίνεται η εκκίνηση του φεστιβάλ. Ενός θεσμού που έχει αγκαλιασθεί όχι μόνο από τους κατοίκους του Δήμου Αβδήρων αλλά από όλο το νομό αφού το πρόγραμμα ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητά του όσο και για το εύρος των εκδηλώσεων.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το φεστιβάλ δημοκρίτεια 2019  συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αβδήρων μαζί με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την συνδρομή πολλών πολιτιστικών φορέων και συλλόγων της περιοχής μας.