Σύνηθες φαινόμενο οι χαλασμένοι φωτεινοί σηματοδότες στο Αμοιριδειο

Οι φωτεινοί σηματοδότες στην περιοχή του Αμοιρίδειου τίθενται συχνά εκτός λειτουργίας, ένα φαινόμενο που θέτει σε κίνδυνο οδηγούς και πεζούς. Το εν λόγω σημείο διέλευσης είναι ένα από τα πιο κομβικά της πόλης μας, αφού  έχει πολλές κατευθύνσεις από και προς την έξοδο για Καβάλα αλλά και προς τον Πετεινό.

Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο να παρουσιάζουν βλάβη  οι φωτεινοί σηματοδότες σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν και οι κάτοικοι της περιοχής στον κόμβο του Αμοιρίδιου Αθλητικού Κέντρου. Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω σημείο διέλευσης είναι ένα από τα πιο κομβικά σημεία της πόλης μας,    όπου  έχει πολλές κατευθύνσεις από και προς την έξοδο για Καβάλα αλλά και προς τον Πετεινό.

Ευτυχώς λόγω των διακοπών του καλοκαιριού τα σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα το 7ο Γυμνάσιο και το 13 Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης  είναι κλειστά,  χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περνούν από το σημείο καθημερινά πολλά παιδιά για να κάνουν την βόλτα τους στην περιοχή αφού επισκέπτονται τα γυμναστήρια, τα γήπεδα του τένις και μπάσκετ. Να τονίζουμε και πάλι ότι τα συγκεκριμένα φανάρια παρουσιάζουν κάθε τρεις και λίγο βλάβες με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η διέλευση των πεζών αλλά και των οχημάτων. Μεγάλη προσοχή λοιπόν  μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και φυσικά αναμένουμε άμεσα την απαραίτητη μέριμνα από τις αρμόδιες αρχές για να αποφευχθούν τυχόν άσχημα περιστατικά.