Σε βλάβη οφείλεται τελικά η διακοπή νερού στην παραλιακή ζώνη

Σε βλάβη οφείλεται τελικά η ταλαιπωρία παραθεριστών, τουριστών και επιχειρήσεων στο παραλιακό μέτωπο του δήμου Αβδήρων αφού αυτή ήταν η αιτία εξαιτίας της οποίας έμειναν για πολλές ώρες χωρίς νερό οι παραλιακοί οικισμοί του δήμου την περασμένη εβδομάδα.

Σε ζημιά στο δίκτυο της ΔΕΥΑ Αβδήρων στην περιοχή των Αβδήρων οφείλεται τελικά η πολύωρη διακοπή υδροδότησης που υπέστησαν εξοχικές κατοικίες, επιχειρήσεις αλλά και ολόκληροι παραλιακοί οικισμοί του δήμου Αβδήρων την Πέμπτη και την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας κι όχι στην λειψυδρία όπως αρχικά ανακοινώθηκε. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ήδη από το προηγούμενο σαββατοκύριακο τα προβλήματα εξαλείφθηκαν ενώ παράλληλα φαίνεται να παραμερίζεται και η απειλή, λόγω οφειλών, από την ΔΕΗ προς την ΔΕΥΑ Αβδήρων.

Η λειψυδρία μπορεί να μην ήταν αυτή την φορά η αιτία προβλημάτων στην υδροδότηση όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι μία κατάσταση που μπορεί να την αγνοούν οι κάτοικοι αλλά και οι παραθεριστές του δήμου Αβδήρων αφού όλοι θυμόμαστε πως ήδη από πέρυσι χτύπησε τον δήμο Μύκης και είναι παρούσα και στους υπόλοιπους δήμους του νομού όπως και σε ολόκληρη την χώρα μας άλλωστε.