Διήμερο Ιρανικού κινηματογράφου από την ΦΕΞ

Η κινηματογραφική Λέσχη της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης, σε συνεργασία με την εταιρεία t-shOrt και την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος παρουσιάζουν ένα διήμερο αφιέρωμα που θα περιλαμβάνει τις δεκαοκτώ βραβευμένες Ιρανικές ταινίες μικρού μήκους του Φεστιβάλ, οι οποίες προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Στην αυλή με τα χαμάμ, στο λαογραφικό μουσείο Ξάνθης, θα φιλοξενηθεί ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό διήμερο, την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, όπου θα προβληθούν συνολικά δεκαοκτώ βραβευμένες ιρανικές ταινίες μικρού μήκους, με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ και τιμή εισόδου στα 2€ για την ενίσχυση του λαογραφικού μουσείου Ξάνθης. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 25410-25421.

Μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία της κινηματογραφικής λέσχης της ΦΕΞ η οποία έρχεται να συμπληρώσει τις γνωστές και καθιερωμένες πλέον βραδιές κινηματογραφικών προβολών  με τίτλο «Κάτι Παίζει και τις Πέμπτες στο Μουσείο», που διοργανώνουν από κοινού η ΦΕΞ και η ΕΛΜΕ Ξάνθης κάθε Πέμπτη βράδυ και για τον Ιούλιο.