Γ. Χατζηθεοδωρου: Σημαντική παρακαταθήκη από τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Σημαντική παρακαταθήκη άφησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία σημειώνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου ενώ εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για την επόμενη ημέρα γεγονός που ενισχύει και η σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος.

Για μια σημαντική παρακαταθήκη στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την οποία άφησε πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Στο μεταξύ σχολιάζοντας τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Το νέο κυβερνητικό σχήμα της Ν.Δ, ούτε νέο είναι, ούτε μικρό κι ευέλικτο, όπως δήλωνε ο κ. Μητσοτάκης. Πρώην υπουργοί της περιόδου 2012-14, καθώς και μια σειρά εξωκοινοβουλευτικοί, νεοφιλελεύθεροι τεχνοκράτες, υφυπουργοί με αρμοδιότητες τις οποίες είχαν, μέχρι πρότινος, Γενικοί Γραμματείς, ένταξή των αρμοδιοτήτων για το Προσφυγικό, αλλά και για τη Σωφρονιστική Πολιτική, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάτι που δεν υπάρχει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα» 51 υπουργοί και υφυπουργοί, για να καλυφθούν οι φιλοδοξίες όσο περισσότερων στελεχών της Ν.Δ.», αναφέρεται στην ανακοίνωση και καταλήγει. «Τελικά, το μόνο που σπανίζει από τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι οι γυναίκες. Κακή αρχή, ήδη από την πρώτη μέρα» καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.