Κάλεσμα στήριξης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη από την Βαλεντινα Μπεζιατ

Την στήριξη των Ξανθιωτών στον ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του το οποίο ουσιαστικά άρχισε να υλοποιείται μετά την 21η Αυγούστου 2018, όταν η χώρα εξήλθε από το καθεστώς των μνημονίων, μετά την χρεοκοπία της το 2010, ζήτησε η υποψήφια βουλευτής του κόμματος Βαλεντίνα Μπετζιάτ.

Την προσοχή των συμπολιτών μας στην κρίσιμη μάχη της 7ης Ιουλίου επέστησε μέσα από τις δηλώσεις της στο Κανάλι 6 η υποψήφια βουλευτής Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Βαλεντίνα Μπετζιάτ, τονίζοντας ότι η ήττα στις Ευρωεκλογές δεν ήταν τόσο σημαντική όσο παρουσιάζεται, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κρατά στην ουσία τα ποσοστά που είχε και στις ευρωεκλογές του 2014. Τόνισε μάλιστα την μεγάλη μεταστροφή που υπάρχει στον κόσμο μετά τις ευρωεκλογές στις συναντήσεις που είχε με τον κόσμο της Ξάνθης.

Στην αίσθηση αλλαγής του κλίματος της ήττας των ευρωεκλογών με την συστηματική και ευρεία επαφή με τους πολίτες αναφέρονται πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία κινητοποιήθηκαν έντονα μετά και τις σχετικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος ενόψεις της εκλογικής μάχης της 7ηςΙουλίου και μένει πλέον ν’ αποδειχθεί με το άνοιγμα της κάλπης αν κάτι τελικά η ανατροπή που προσδοκούν στο κυβερνών κόμμα είναι όντως εφικτή.