«Βουνό» οι ανείσπρακτες οφειλές στον δήμο Ξάνθης

Στα 4,5 εκατ. Ευρώ έχουν φτάσει οι ανείσπρακτες οφειλές συμπολιτών μας προς τον δήμο Ξάνθης, γεγονός που σχολιάστηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Ξάνθης αλλά και απασχολεί την παράταξη «Δύναμη για το Αύριο» που θ’ αναλάβει τις τύχες του δήμου μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

Μπορεί για το τρέχον έτος οι ανείσπρακτες οφειλές συμπολιτών μας προς τον δήμο Ξάνθης να ξεπέρασαν οριακά τις 270.000€ όμως παράλληλα υπάρχει ένα συσωρευμένο ποσό οφειλών που φτάνει τα 4.5 εκατ. Ευρώ από παρελθούσες οικονομικές χρήσεις το οποίο προβληματίζει και την επερχόμενη διοίκηση του δήμου Ξάνθης για το πώς να το αντιμετωπίσει.

Οι ανείσπρακτες οφειλές είναι αλήθεια ότι αποτέλεσαν «βραχνά¨» και για την απερχόμενη δημοτική αρχή η οποία δεν κατάφερε τελικά να τις αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κι έτσι πλέον το βάρος πέφτει στους ώμους της νέας δημοτικής αρχής η οποία καλείται πλέον από την 1ηΣεπτεμβρίου που θ’ αναλάβει την διοίκηση του δήμου Ξάνθης να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εισπράξει όσες περισσότερες από αυτές τις οφειλές γίνεται προς όφελος φυσικά των δημοτών της Ξάνθης.