Μήνυμα Αλέξη Τσιπρα από την Καβάλα: Τίποτε δεν έχει τελειώσει

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει” επανέλαβε από την Καβάλα την Πέμπτη  το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας, που υπογράμμισε πως το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί βάζοντας ξανά το δίλημμα της 7ης Ιουλίου. Στις εκλογές αυτές αποφασίζουμε για τη ζωή και το μέλλον μας και η απόφαση αυτή θα είναι βαριά τόνισε από την Καβάλα την Πέμπτη το βράδυ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως οι πολιτικοί αντίπαλοι και τα ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν ότι το παιχνίδι έχει κριθεί. Ας τους αφήσουμε να εκτίθενται και ας οργανώσουμε με πίστη την προσπάθειά μας να γυρίσουμε το παιχνίδι» τόνισε.

Από την πλατεία Ελευθερίας στην πόλη της Μακεδονίας, των μεγάλων εργατικών αγώνων, ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, «που αποκαθιστά την ιστορία μας, την ιστορία της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας, και βάζει τέλος στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό», δηλώνοντας υπερήφανος που έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών.

Τον πρωθυπουργό προλόγισε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας Βασίλης Βασιλικός. Καβαλιώτης γαρ, ο σπουδαίος συγγραφέας ευχαρίστησε τον Αλ. Τσίπρα για την πρότασή του τονίζοντας πως ο ίδιος μπαίνει για πρώτη φορά στην ενεργό πολιτική, “στον χώρο που τίμησε ο πατέρας μου ως βουλευτής του Ελευθερίου Βενιζέλου”.