Ι. Καμαριδης: «Οι “τυφλοπόντικες” της ενημέρωσης προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο»

Στη βιασύνη συγκεκριμένων κέντρων παραπληροφόρησης στην Ξάνθη αποδίδει ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, Ιπποκράτης Καμαρίδης την διαρκή παραφιλολογία που διακινείται στην πόλη για το ποιο στέλεχος της νικήτριας παράταξης του Μανώλη Τσέπελη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές θα καταλάβει ποια θέση, όταν η παράταξή του αναλάβει τις τύχες της πόλης μετά την 1ηΣεπτεμβρίου.

Σε παραπολιτικά κουτσομπολιά που προέρχονται από κάποιους «τυφλοπόντικες», όπως τους χαρακτήρισε, της ενημέρωσης στην πόλη αποδίδει ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, Ιπποκράτης Καμαρίδης την διαρκή παραφιλολογία που αφορά στο ποιο στέλεχος της παράταξης «Δύναμη για το Αύριο» θα καταλάβει ποια θέση με την ανάληψη της διοίκησης του δήμου Ξάνθης από την τελευταία. Ο ίδιος πάντως τονίζει ότι τίποτε σχετικό δεν έχει όχι απλά αποφασιστεί αλλά ούτε καν συζητηθεί μέχρι σήμερα.

Μία τακτική παραπληροφόρησης που παρά πάντως τις αλλεπάλληλες επίσημες διαψεύσεις συνεχίζει να εφαρμόζεται αφού από την μία η διάθεση για παραπολιτικά κουτσομπολιά είναι ένα ιδιότυπο χόμπι για κάποιους  Ξανθιώτες ενώ από την άλλη αποτελεί μία ανέξοδη πρακτική για όσους την ασκούν.