Α. Τσακιριδης: Χρειάζεται μεγάλη προσοχή χωρίς όμως αυτό να αποθαρρύνει τον κόσμο να μετακινείται με το ποδήλατο

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην Πτολεμαΐδα με τραγικό απολογισμό τον θάνατο δυο νέων ανθρώπων, ο Πρόεδρος του ποδηλατικού συλλόγου πήγασος Αφεντούλης Τσακιρίδης

αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός και σημείωσε μεταξύ άλλων τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους ποδηλάτες.

Τα δικά του μηνύματα συμπαράστασης για τον άδικο χαμό δυο νέων ανθρώπων και αθλητών της ποδηλασίας την περασμένη Κυριακή στην Πτολεμαΐδα αλλά και τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται τόσο από τους ποδηλάτες όσο και από τους οδηγούς των οχημάτων, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ποδηλατικού συλλόγου πήγασος Αφεντούλης Τσακιρίδης.

Μάλιστα λόγω του τραγικού αυτού συμβάντος πολλοί ποδηλατικοί σύλλογοι ακύρωσαν αγώνες τιμώντας την μνήμη των δυο νέων ανθρώπων που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους. Το μήνυμα που περνάει πάντως ο Πρόεδρος του Πήγασου είναι ότι χρειάζεται πολύ προσοχή σε όσους μετακινούνται με ποδήλατο χωρίς όμως αυτό να έχει ως αποτέλεσμα την αποθάρρυνση του κόσμου να χρησιμοποιεί το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης.