Προβάδισμα στους νέους δίνει ο συνδυασμός του Βασίλη Τσολακιδη

Άνοιγμα προς τα νεότερα μέλη του συνδυασμού του έκανε ο Βασίλης Τσολακίδης στην πρώτη συνάντηση που είχε με εκλεγέντες και μη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, την περασμένη Παρασκευή στις 8 το βράδυ στο κέντρο βαλκανικών φορεσιών του δήμου Αβδήρων.

Με οργανωτικά αλλά και πολιτικά ζητήματα ασχολήθηκε στην πρώτη της μετά τις εκλογές συνάντηση των μελών και του επικεφαλής της μετά της εκλογές, η παράταξη του Βασίλη Τσολακίδη στον δήμο Αβδήρων. Το κλίμα φυσικά μετά την εκλογική ήττα της 26ης Μαΐου δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά έντονη ήταν η διάθεση των μελών του, εκλεγμένων και μη, να συνεχίζουν ενωμένοι και μακριά από κάθε διάθεση εσωστρέφειας, έστω και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, προωθώντας τα νεότερα στελέχη του συνδυασμού και διερευνώντας το έδαφος για πιθανές συνεργασίες μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων.

Ο κύριος Τσολακίδης δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει και όλα τα μέλη του συνδυασμού του, εκλεγμένα και μη, για τον αγώνα που έδωσαν στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου καθώς και όλους όσους στήριξαν την παράταξή του τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ακόμη όρθιοι».