ΚΚΕ μ-λ: Ο Λαός να μην υποκύψει σε διλήμματα καθώς η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη

Ο λαός να μην υποκύψει σε διλήμματα και ψεύτικες υποσχέσεις καθώς η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ μ-λ Στέφανος Χατζησάββας προβάλλοντας παράλληλα την αγωνιστική ατζέντα του κόμματος της αριστεράς που κατέρχεται στις εκλογές.

Να μην υποκύψει σε διλήμματα καλεί τον λαό το ΚΚΕ μ-λ ενόψει των βουλευτικών εκλογών στις οποίες για άλλη μια φορά δίνει την δική του αγωνιστική παρουσία. Παράλληλα όμως με τα τρία μνημόνια που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις υπάρχει τονίζει ο κύριος Χατζησάββας και ένα ακόμη μνημόνιο που έχει υπογραφεί πάνω από μια δεκαετία. Το μνημόνιο της εξάρτησης.

Έτσι το ΚΚΕ μ-λ ζητά από τον λαό να δώσει στις 7 Ιουλίου τη δική του αποφασιστική απάντηση μαυρίζοντας τις δυνάμεις του συστήματος που τον έφεραν σε αυτό το σημείο και εκτρέφουν τις δυνάμεις του φασισμού και του ρατσισμού.

Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Ξάνθη την ψήφο των πολιτών διεκδικούν οι Στέφανος Χατζησάββας, η Μαρία Αντωνιάδου, η Ελισάβετ Ιωαννίδου, ο Γιώργος Καμπάς και ο Μουζαφέρ Κόσογλου. Τέλος να πούμε πως την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα το ΚΚΕ μ-λ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στο πάρκο του Διοικητηρίου.