Την νίκη του συνδυασμού με συνεργάτες και φίλους γιόρτασε ο Μανώλης Τσεπελης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες του αλλά και στις οικογένειες τους που στήριξαν αυτό τον αγώνα απηύθυνε ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στην βραδιά που διοργάνωσε την Παρασκευή το βράδυ προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάσουν τη νίκη του συνδυασμού.

Σε γνωστό κέντρο της Ξάνθης υποδέχθηκε συνεργάτες, φίλους και τις οικογένειές τους ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης σε μια βραδιά με έντονη την φιλική ατμόσφαιρα και φυσικά το κέφι και την χαρά που διέπει τον συνδυασμό για την μεγάλη νίκη. Μια νίκη που όπως ο ίδιος σημείωσε ανήκει εξίσου στους συνεργάτες και στις οικογένειες που στήριξαν αυτόν τον άνισο αγώνα ο οποίος ωστόσο κερδήθηκε.

Ακόμη ο κύριος Τσέπελης ευχαρίστησε μερίδα μέσων ενημέρωσης που στήριξε τον αγώνα του σε αντίθεση με όσα βρέθηκαν απέναντί του γεγονός που τον αφήνει παγερά αδιάφορο ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαιτερότητα αυτών των εκλογών αφού είχε να αντιπαλέψει συμφέροντα με οικονομική και πολιτική δύναμη.

Εξωστρέφεια και άνοιγμα στους πολίτες ζήτησε ο νέος δήμαρχος Ξάνθης

Ως προς την συμπεριφορά των εκλεγμένων και μη ο κύριος Τσέπελης ζήτησε ανθρώπινη συμπεριφορά και εξωστρέφεια προς τους δημότες. Η βραδιά χαρακτηρίστηκε όπως ήταν φυσικό από το πανηγυρικό της κλίμα ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το ζεϊμπέκικο του νέου Δημάρχου Ξάνθης.