Σε Άβατο και Διομήδεια βρέθηκε ο υπ. βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγιρης και επικοινώνησε με τους κατοίκους της περιοχής

Δυναμικά ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης και το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε τους οικισμούς του Άβατου και της Διομήδειας όπου παρακολούθησε τις λαογραφικές γιορτές των Πολιτιστικών Συλλόγων και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης επισκέφθηκε το Άβατο και τη Διομήδεια και παρακολούθησε τις λαογραφικές γιορτές των Πολιτιστικών τους Συλλόγων.

Ο κ. Τσιλιγγίρης ανέλαβε τη δέσμευση πως με τη δράση και τις ενέργειές του θα υποστηρίζει πάντα όλους τους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής διότι σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε οι πολιτιστικοί Σύλλογοι συμβάλλουν στη διατήρηση της παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στοιχεία τα οποία ενισχύουν την εθνική μας ταυτότητα και συνείδηση και για αυτούς τους λόγους  το έργο τους πρέπει να ενισχύεται.

Αμέσως μετά στα πλαίσια των επαφών του μετέβη από το Άβατο στη Διομήδεια όπου πραγματοποίησε σύντομες στάσεις, εκτός προγράμματος, στο Εράσμιο και τα Μάγγανα,  και του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και να ακούσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Ο υποψήφιος βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. θα επισκεφθεί τα δυο αυτά χωριά τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα του δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει διεξοδικά στους κατοίκους, το Πρόγραμμα της ΝΔ με θέμα την Ανάπτυξη και την Αυτοδύναμη Ελλάδα, καθώς και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος να σημειώσουμε ότι την Κυριακή ο υποψήφιος βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης  παρέστη στην υποδοχή της Τιμίας Ζώνης που έλαβε χώρα  στο Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, παρουσία πλήθους πιστών.