Καλοκαιρινή διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή 14 Ιουλίου

Η κίνηση ενεργών πολιτών και η ομάδα Δράσης Ξάνθης «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»  θα βρίσκονται και πάλι κοντά στους πολίτες της Ξάνθης με προϊόντα ντόπιων παραγωγών την Κυριακή 14 Ιουλίου στον περιφραγμένο χώρο απέναντι  από το  7ο Δημοτικό Σχολείο που είναι απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ.

Η απευθείας διάθεση προϊόντων σε καταναλωτές της περιοχής μας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και από ντόπιους παραγωγούς συνεχίζει ως δράση της κίνησης ενεργών πολιτών και της ομάδας Δράσης Ξάνθης «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ».  Τα προϊόντα θα διατεθούν με προτεραιότητα σε όσους θα κάνουν ηλεκτρονική παραγγελία  για όσα  προϊόντα διατίθενται μόνο μέσω  παραγγελίας. Η διανομή θα γίνει μετά τις 9.00πμ στον γνωστό πλέον ιδιόκτητο περιφραγμένο χώρο απέναντι  από το  7ο Δημοτικό Σχολείο και το γήπεδο του ΑΟΞ την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα και παράλληλα οι τιμές είναι χαμηλότερες σε σχέση με αυτές της αγοράς λόγω της έλλειψης μεσαζόντων χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την ποιότητά τους.